ONZE MENUKAART:
Huisgemaakt gebak
Appeltaart 4,75
Citroen-sinaasappelkwarktaart 5,00
Chocolade truffeltaart 5,00
Wortel-walnoottaart 5,00
Hummingbird (walnoot, banaan, ananas) 5,00
+ vanille ijs 1,50
+ slagroom 0,50
Lunch:
Meergranen, wit of maïs landbrood belegd met
Remeker Pril, jonge rauwmelkse kaas uit Lunteren, veldsla, zon-tomaat, rode ui, pijnboompitten en piccalillymayonaise 9,50
Geitenkaas Machedoux, honing, rode ui, zon-tomaat, walnoot en rucola 10,50
Gegrilde groenten, met humus van biet, pijnboompitten en rucola 11,50
Zalm huisgerookt, veldsla,zon-tomaat, bos-ui,kappertjes en saffraan mayonaise 13,50
Pastrami, met zuurkool, cheddar en mierikswortelmayonaise 11,50
Tuna Melt 11,50
Ganzenborst, dadelpasta, rucola, en walnoot 11,50
Seranoham, rucola, Parmezaan, pijnboompitjes en truffelmayonaise 12,50
Kippendijen, avocado, pancetta, Parmezaan en limoenmayonaise 12,75
Gerookte ossenworst van Woeste Willem, truffelmayonaise 12,50
Twee kroketten van Dobben, met mosterdmayonaise 8,75
Panini, met huisgerookte zalm, wilde spinazie, zon-tomaat, en feta 12,50
Panini, met seranoham, rode pesto, gegrilde groenten en schapenkaas 12,50
Köfte, Turks gekruide lamsburgertjes op een Turkse bol met sla, rode ui, tomaat, komkommer, peterselie en knoflooksaus 15,50
Tosti’s:
Tosti kaas 5,25
Tosti kaas, tomaat 5,75
Tosti ham, kaas of tosti salami, kaas 6,75
Soepen:
Pompoensoep met crème fraîche 7,50
Artisjokkensoep met blauwe kaas 7,50
Artisjokkensoep zonder blauwe kaas 7,50
Uitsmijters:
Uitsmijter 8,75
+Tomaat 0,50
+ Kaas 1,50
+ Ham 2,00
Salades:
Ceasarsalade, romaanse sla, tomaat, croutons ei, Parmezaanse kaas 12,50
+ kippendijen 2,75
+ ansjovis 2.00
Gekruide salade met little gem, bladspinazie, bloemkool, zwarte olijven, tomaat, pickle van rode ui en sojabonen 13,75
Huisgemaakte friet: 6,00
+ Mayonaise 0,50
+ Ketchup 0,50
Pannekoeken: 7,50
+ Kaas 1,50
+ Spek 2,50
+ Appel 2,00
+ Rozijnen 1,50
Borrelkaart:
Bitterballen 6 stuks of 8 stuks 7,50/10,-
Geitenkaaskroketjes 6 stuks 7,50
Mini loempia’s 8 stuks 7,50
Kaasrolletjes 8 stuks 7,50
Bittergarnituur 10,50
Calamares met saffraanmayonaise 9,50
Portie olijven 5,50
Portie gemengde gezouten noten 6,50
Brood met humus 7,50
Vanaf 16.00:
Flamküchen met serranoham, parmezaan, olijven, pijnboompitjes en rucola 13,50
Flamküchen met zalm, crème fraîche, feta, rucola en zon-tomaat 13,50
Nachos (tortillachips) uit de oven, met cheddar, kip, jalape?o pepers, tomatensalsa, guacamole en crème fraîche 12,50