Het Schoolhuis is een knusse, gezellige, drink- en eetgelegenheid in het prachtige Waterland ten noorden van Amsterdam. Zoekt u een gezellig en sfeervol restaurant in een landelijke omgeving bij Amsterdam? Dan is Het Schoolhuis het perfecte restaurant.

Het restaurant is gevestigd in het voormalig woonhuis van de dorpsmeester en dateert uit het jaar 1875. Het Schoolhuis beschikt over twee schitterende terrassen waarvan er één een weidse blik biedt richting de IJsselmeerdijk.

U kunt bij ons terecht voor een kopje koffie, taart, lunches en diners. Onze mediterrane dinerkaart wisselt regelmatig. Voor Italiaans, Spaans, of ander mediterraans eten kunt u terecht bij Het Schoolhuis in Holysoot. Op de kaart staan diverse anti pasti, verse pastagerechten, vlees-, vis- en vegetarische gerechten.

Eveneens bestaat de mogelijkheid om te reserveren voor groepsdiners en de ruimte te huren voor het houden van presentaties, huwelijksvoltrekkingen of vergaderingen.

Neem gerust contact. Bel of mail via onze website, of kijk op onze Facebook en Twitter pagina’s. De medewerkers van Het Schoolhuis Holysloot ontvangen u graag met alle egards als gast.