"Zalig!" - Noordhollands Dagblad

Nieuws

Pinksteren 2017

Wij zijn maandag tweede pinksterdag geopend van 11.00 tot 18.00

U bent van harte welkom.

Koningsdag 2017

Koningsdag zijn wij geopend van 12.00 tot 18.00.

U bent van harte welkom in Holysloot .

Pasen

Wij zijn beide paasdagen geopend .

Zowel zondag als maandag bent U vanaf 11.00 van harte welkom .

Voor reserveringen en inlichtingen kunt U ons bereiken op

020-4904 414

Gewijzigde openingstijden

Vanaf heden zijn wij geopend van dinsdag t/m zondag.

Dinsdag 11;00 – 18;00

Woensdag t/m zondag 11;00 – 0;00

U bent van harte welkom om bij ons te genieten van huisgemaakte taarten, heerlijke lunch, feestelijke borrels of een smaakvol diner.

Tevens biedt het voormalige klaslokaal een prachtige ruimte voor een vergadering , receptie, besloten diner , familieborrel of huwelijksvoltrekking .

Voor inlichtingen kunt U ons bereiken van dinsdag t/m zondag vanaf 11;00

tel.020-4904 414

 

WIJN & SPIJS

Vrijdag 10 maart 2017 nodigen wij U graag uit voor een WIJN & SPIJS in Het Schoolhuis .

Het Schoolhuis verrast U met een vijfgangen diner .

Wijnhandel The art of Wines maakt het diner compleet met bijpassende wijnen !

Tijdens het diner worden jullie toegezongen door Raoul Wijsma , begeleid door pianist Jelle van der Meulen .

U bent vanaf 19.00 van harte welkom aan de Dorpsstraat 38 in Holysloot .

Het menu voor de wijn & spijs bestaat uit ,

Ontvangst met een hapje en  drankje , voorgerecht , tussengerecht , hoofdgerecht en een dessert .

Voor vegetariërs hebben wij natuurlijk een alternatief .

De kosten voor het vijfgangendiner , een aperitief en de begeleidende wijnen bedragen € 49,50 per persoon

Voor inlichtingen , het menu en het maken van een reservering kunt U ons bereiken van woensdag t/m zondag vanaf 11.00

tel.020-4904 414

Donderdag-hap

slider-8-opmaak

Extra, de donderdag hap:

Elke week op donderdagavond hoeft u niet meer zelf achter het fornuis. Want u kunt bij ons eten en aanschuiven voor maar 15,- Woensdag maken wij bekend wat er de volgende dag op tafel komt.